Fogadtatás!

MONTEUR SZÁLLÁS ÉS APARTMANOK

+49 (0) 152-53698334

 

Általános szerződési feltételek

1 Fizetés módja:

Közvetlenül azután, hogy megkapta a számlát.

2. általában

Jelenleg 4 szállások itt: München Eching a kapacitása mintegy 300 ágy . Amit kínálunk Önnek szállást mi kollégiuma a 2 -, 3 - , 4 - , vagy ajánlatot több ágyas szobákban .

3. Árak és fizetés

Az ára ágyanként naponta között változik 9,99 € és 18,00 € plusz 7%-os ÁFA- költségek a kihasználtság , bérleti és berendezések.

Az árak a nagyobb csoportok vagy hosszabb tartózkodási kérésre .

Az ár tartalmazza a takarítás, ágynemű és minden járulékos költséget , mint a villamos energia , víz, fűtés , stb

Az ágy a bérleti díjak, a Bizottság és a betéti -mentes.

A havi bérleti díj előre fizetendő , az elején az aktuális hónap után a számlát. Ha a számlát nem fizeti 5-én az aktuális hónap , akkor megszűnik a bérleti szerződés minden további nélkül , és nem fogad el semmilyen további használatát az ágy.

felmondási idő :

A felmondási idő 30 nap , a szoba 10 munkanapon belül , az apartmanokban. Kell írásban. Lemondás határidő után kerül felszámításra 100 %!

Érvényes: 01.03.2007

A cég Easy Flat - menedzsment és Lízing működteti a kollégiumi , az ágy bérleti mentes jutalék . Nincs kötelező befizetés

1 A bérleti díjak az adott időszakok és naptári hónapon Kérjük, érdeklődjön .

2. A fenntartással kell benyújtani írásban, meghatározva a pontos bérleti időszak számunkra. Ez a hiteles számlázása után a bérlő . Vízgyűjtő és Einmietungen is történt előzetes egyeztetés alapján a szálló menedzsment lehetséges!

3. A pénzügyi kimutatások elkészítése havonta előre , postai úton a bérlő . Panaszok a számlák jelenteni számunkra haladéktalanul írásban . A bérleti díjak a bérleti időszak legalább egy hónap kell fizetni előre a lakóhely sorban.

Joghatóság mindkét fél Münchenben.

4. Kollégiumi bérleti díjak teljes havi előre fizetés és a must

legfeljebb 3 kell érkeznie a hónap az üzemeltető . Amennyiben a bérlő a kifizetés nem történik meg a fent említett időpontban , a bérbeadó törölje a szobában. A megtisztított elemek vannak tárolva 3 hónapig lezárt alagsori helyiség gyűjtemény. Ezt követően , az elemek a bérlő , hogy szabad a költségeket. A foglalás írásban nekünk így a pontos bérleti időszak . Ez a hiteles , be nem tartása a lemondási díj 50%-ának az egyeztetett bérleti árat kell fizetni !

5 Ha a bérelt megjelent részben vagy egészben , a lejárat előtt a szerződést , így nincs visszafizetési igény a bérlő . A bérleti időszak lehet 1 , 2, 3 hét vagy 1 hónap vagy több. Havi bérlők a bérleti megújult rendeletek alapján a 6. szakaszban. 

A bérelt helyiségek összegyűjtés előtt a vállalkozó , vagy alávetni annak munkások, alkalmazottak , vagy rajta kívülálló lakói , a szakmai mély tisztítást. Ennek során a tisztító kifejezetten fordítani az esetleges kártevők elleni ilyen . Például csótányok , bolhák , stb ..

A vállalkozó tehát feltételez megfelelően tisztítani és rovar kártevők szabad lakás egységet.

Hetente egyszer a bérelt lakás tisztítani egy tisztább és megvizsgáltuk látható kártevő fertőzés. Ha a bérleti időszak alatt a vállalkozó által egy fertőzés példával helytelen tárolása élelmiszerek, mint például . nyitott , a romlandó élelmiszereket kívül a hűtőberendezés és a szennyezés okozta ( fotódokumentáció ) azonnal megbízásából egy professzionális kártevőirtás cég előzetes tájékoztatása nélkül , a másik fél annak érdekében , hogy megakadályozzák a átterjedt más egységek. A költségeket a nyertes ajánlattevő viseli .

6. A változás az ágyszám jelenteni kell nekünk azonnal . Ha megállapítjuk, hogy a tényleges ágyszám eltér a korábban bejelentett ágyszám van elrendezve, egy teljes hónap felszámított ár ágyanként nem jelentkezett be. Ha minket 20-ig Automatikusan venni napján aktuális hónap nincs változás tőlünk az ágyszám az aktuális hónapban a számlát a következő hónapra .

Próbál növekedése jelentett személyek száma a szobák és apartmanok a lakók vagy a felelős bérlő nem megengedett , és vezet a felmondás jogát fenntartjuk!

7. Az újbóli kiadása a helyiség kell jelenteni a megfelelő időben faxon vagy e- mailt . Később a panaszok nem fogadható el . Egy megkésett vissza a kulcsok kezelési díja 50 euró , - miatt .

8 Felhívjuk figyelmét, hogy a mi kollégiumi a teljes tilalom van . A dohányosok , a társalgók állnak rendelkezésre.

Easy Flat - Bast Michaela

4. berendezés

A szobák felszereltsége: a megfelelő számú ágyak és székek , egy asztal , szekrények és egy új hűtő, TV. Zuhanyzók , WC-k és konyha főzési lehetőséggel és konyhai mosogatók állnak rendelkezésre a szükséges számban minden emeleten. Részben a szobában. Minden kollégiumi mosógép és szárító .

5 megadás

A szobák összhangban egyedi beépített vízgyűjtő átadás protokoll söpört vissza újra . Ha a szobában van sérülés , hiányosság vagy szennyeződéseket, így az értékesítési költségei a bérlő kerül felszámolásra.

6. Érkezés és Távozás

Ellenőrizze, hogy kell tenni a következő időpontokban tudsz 10.00 - 20.00 óra Check out idő 10:00 -ig óra

7. House szabály

A ház szabályok beljebb a szerződés részét .

8 Háziállatok nem engedélyezettek !

House szabály

A következő házirend teljes mértékben és kötelező mindenki számára, aki van elhelyezve a kollégiumi

1 Facility

Minden berendezési , hogy óvatosan kell bánni vele . Damage azonnal jelenteni kell a gondnok . Az ágyak és bútorok csak változtatható konzultáció után és jóváhagyásával a gondnok .

Szigorúan tilos , hogy váltsa fel a meglévő zárak. Szándékos kár a bútorok és lakberendezési kell hagyni. Ez magában foglalja a kalapálás körmök , beillesztés és elkenődött lakberendezési .

Minden kárt gondatlanságból és vétkesen okozott felelőssége azoknak, aki a kárt okozta , akkor köteles a helyreállításának költségeit a kár teljes . Nem szabad palackok és egyéb elemeket tartalmazza kint az ablakon táblák ( itt lehet a legrosszabb esetben akár még a halálos balesetet ) .

Biztonsági okokból nem megengedett , hogy hagyja el az ablakokat nyitva a távollétében ( viharok, stb ), kérjük , hogy tilt .

Felhívjuk figyelmét, hogy a cikkeket hoztak magukkal , amikor távoznak tőled !

Azt is kérjük, hogy a személyes dolgokat , hogy vigyázz magadra, ahogy nem vállalunk felelősséget veszteségért vagy kárért !

Szárítás a ruhaneműt a szobák, apartmanok és az általános szobákban tilos. Erre a célra , szárító állvány elegendő hozzáférhető!

2. feltételek többi

Minden zavaró zaj tilos a tartózkodás . Rádiók és televíziók beállítása kis forgalmú . A 22:00 óra bis 06:00 be kell tartani az általános éjszakai alvás a kollégiumban . Ez idő alatt az ajtó teljes.

3. Tisztítás és higiéniai

Az ágyak és ágynemű , hogy óvatosan kell bánni vele . A vászon lehet változtatni 14 naponként . Új almot lehet gyűjteni , cserébe a gondnok munkaidőben.

Minden felhasználó saját ( NEN ) Hűtőszekrény ( alkalommal) tisztán tartani . Romlott ételeket azonnal el kell távolítani . A főzési lehetőség meg kell tisztítani a használat után. Főzés a hálóhelyiségekben szigorúan tilos .

A WC-k meg kell tisztítani minden használat után a mellékelt kefével .

Újság , a hulladék és a maradékot soha ne dobja a WC-vel. WC-papír is kell hozni a lakosok.

Mosogatók és zuhanyzók tisztán tartják.

Szemét és a hulladék minden fajtáját lehet üríteni csak az adott tartályt , és kell ártalmatlanítani naponta tartályok biztosított .

4. betegség

Bárki, aki szenved fertőző betegség , hogy azonnal forduljon orvoshoz , és annak biztosítása, hogy a többi lakosok ne kerüljenek veszélybe . Amennyiben megállapítást nyer, a kollégiumi féreg , ezt azonnal jelenteni kell a gondnok .

5 megsértése

Minden olyan személy, aki megsérti ezt a haza érdekében , kizárható a kollégiumi .

6. Jog utasítás gondnok

A gondozók arra ösztönzik , hogy megbizonyosodjon arról , hogy a hazai rend betartását , és feltétel nélküli joga az oktatás .

Megjegyzés :

Az épületek és közösségi területek videó felügyelet alatt !

Nem szabad, hogy az egyének nem jelentették a rendőrségnek , nem tartása fenyegeti szankció akár € 10,000.

Felhasználási feltételek bérleti vállalatok és a nagyobb kvóták :

1 Az árak kérésre .

2. A fenntartással kell benyújtani írásban, meghatározva a pontos bérleti időszak számunkra. Ez kötelező a mi írásos visszaigazolást a bérlő . Vízgyűjtő és bérbeadása lehetséges minden otthonunkban , hogy 20.00 óra !

3. A pénzügyi kimutatások előre elkészített , és postai úton a bérlő . Panaszok a számlák jelenteni számunkra haladéktalanul írásban . Joghatóság mindkét fél Münchenben.

4. Kollégiumi bérel havi teljes előre fizetés.